Wat is SEO?

Home > SEO > Wat is SEO? >

Zoekmachine optimalisatie

 

 


Wat is SEO?

 

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). SEO referencing houdt in dat uw website wordt geoptimaliseerd via diverse beproefde technieken. Het gaat om een continu proces om de positionering van webpagina’s te verbeteren in de organische zoekresultaten binnen de verschillende zoekmachines. Deze niet-betalende links onderscheiden zich van de gesponsorde links (SEA).

 

Tegenwoordig volstaat het niet meer om gewoon een website te hebben, er zijn vandaag de dag bijna een triljoen websites geïndexeerd door Google. Hoe spring uw website eruit? Verbeter bijvoorbeeld je algoritme om vervolgens niet meer in de massa op te gaan. Maar hoe overtuig je Google om je op de eerste zoekpagina te plaatsen? Werk met ons samen! Gedetailleerde rapporten rond zoektermen, concurrentieanalyse en SEO-optimalisatie… onze consultants werken zich uit de naad om de vindbaarheid van uw website op het internet te verbeteren.


Doelstellingen van SEO

Het doel van zoekmachine optimalisatie is:


  • Je positie verbeteren in de zoekresultaten van Google.
  • Meer bezoekers op uw website.
  • De geloofwaardigheid van je merk opbouwen.
  • Leads genereren.


Zodra jouw webpagina’s geoptimaliseerd zijn via SEO, melden wij ze aan in de verschillende zoekmachines en webindexen. En omdat die allemaal verschillend zijn, zorgen we ervoor dat de specifieke voorwaarden en indexeringstijden minutieus gerespecteerd worden.

SEO: en vervolgens?

Je wilt op de hoogte blijven van de positionering van je website in de zoekmachines? Logisch! Daarom stellen we elke maand gedetailleerde rankingrapporten op voor jouw onderneming. Deze kan je rechtstreeks via een custom made online dashboard raadplegen. Kortom, je hebt alle tools in handen die nodig zijn om snel een inschatting te maken van uw SEO-positionering en de evolutie van het verkeer op je website.


 

 

Wil je dat je website aan de top van de resultaten op Google komt?

 
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.
^